Doble participació dels arquers Tir Arc Olesa que participen al GP de Lleida i en el Castell de Montjuïc on la jornada de dissabte a Lleida el vent va ser el gran protagonista negatiu. Resultats jornada: Lliga Catalanafotos
A Lleida es celebra el GA lleida es celebra el Gran Prix Ciutat de Lleida i valedor per la lliga nacional de clubs, que el fort vent a la jornada de tarda va propiciar poder mantenir la concentració i l'equilibri i possibilita que les marques estiguin molt per sota dels seus nivells. Els olesans que participen per la lliga de clubs Joan Valls, Sergio Llamas, Marc Altarriba i Agustín Cubero van sumar 1321 punts i fan impossible entrar entre els millors pr la fase final d'equips.
D'altra banda al Castell de Montjuïc en el Trofeu 3er. Postal- XVIII Trofeu Miguel Soto i Lliga Catalana, en la categoria sènior recorbat, destacar la bona marca de nivell aconseguida per Joan Alcoverro amb un total 573 punts a les sèries 283-290 a la distancies de 70 metres que lisitua entre els millors. Referent a Salvador Adrià, no va tenir el seu millor dia i aconseguia 498 punts -247-251. Altre dels destacats en arc compost Manel Souto amb un total 652 punts al doble 50/50 i una bona primera sèrie de 337 punts, per baixar el rendiment en la segona amb 315 que li allunya dels primers classificats.
Les joves promeses van tenir una acceptable participació destacant  a la categoria infantil Alba Ubach Peña sumava 377 punts a les series 154-223 en distancies 40-30 metres. Adriana Pla suma 167 punts. També en aquesta categoria però, distancies de 50-30 m, Jaume Abaya Palau aconseguia 275 punts en les sèries  129-146. Categoria arc compost infantil Ramon Raluy Colominas 435 punts en le series 183-252. En categoria cadet Dicson Lugo que en distancies de 60 metres aconseguia en les dues sèries molt regular 226-226 i un total de 452 punts, millorant que millora la seva marca personal