A la Auditori de la Casa de Cultura es celebra l'acte de lliurament de la Insígnia d'Argent als 25 socis de més de 20 anys i la fletxa d'Argent a Froilan Amigó Molina pel seu suport com espònsor com a Finques Olesa a llarg de l'historia del club. Van assistir a l'acte Salvador Prat -alcalde d'Olesa i Pere Oleart, que en pocs dies serà el nou regidor d'Esports. fotos
Va presentar l'acte Joan Pascual, -d'Olesa Ràdio- que fa una introducció a l'historia del club dels seus inicis 1989. Acte seguit dona la paraula al president  del club Francesc Altarriba, que va fer una reflexió a la fidelitat dels socis, que sempre han estat al costat donat suport,  i sense oblidar als socis fundadors, amb els seus valors  i copromisos és la finalitat d'aquest acte. Altarriba fa una menció especial Agustí Valls, que va ser  pioner, fidel a la seva implicació, compromís i promotor que el Tir Arc Olesa sigui avui una realitat. Va tancar l'acte l'alcalde d'Olesa Salvador Prat, que va felicitar als guardonats i encoratjar a tots a mantenir els valors com a club per continuar portant el nom d'Olesa per a tots els indrets en beneficis de tots els olesans.

Els vint-i-i cinc socis guardonats van ser: Joan Vendranes, Rosa M. matas, Enric Martínez, Josep Lluís Amador, Matilde Teruel, Angel Morales Padollers, Miquel Egea, Josep Sánchez Argelich, Joan Valls Graells, Antonia Palou Llimós, Maria Assumpoció Graells Segarra, Jordi Pons Badena, Josep Reche Bastides, Manel Mas Povill, Francesc Mas, Josep Soler Guixà, Xavi Font Monforte, Francesc Sánchez Espinal, Manuel Bellon Martínez, Lourdes Barba Segura, Toni Piñol, Montse Jorba Calsina i Gemma Cases Menta.