Aquest cap de setmana Tir Arc Olesa ha portat a terme al camp municipal de tir amb arc el primer curs d'iniciació dirigits a nen i nenes entre 5 i 16 anys on han hagut nou participants. Ha sigut un bon cap de setmana intens i de plena activitat que els participants han gaudir d'aquest meravellós esport ple de bones sensacions. fotos

La primera jornada va ser molt més teòrica que practica. La segona el temari es tractava d'un repàs als principals 6 punts a tenir en conta abans del llançament de la fletxa. Un cop repassats aquest conceptes bàsics amb les sessions de llançaments van ser la gran festa del matí de la jornada de diumenge. Un cop acabat aquesta primera jornada, els pares també van voler saber com son aquestes sensacions i van posar en marxa els seus primers llançaments.

La segona jornada serà la propera setmana dies 2 i 3 de juliol i per acabar el curso d'iniciació el 9 de juliol on és lliuraran els Diplomes a tots els participants, a part, el club premia als nou participants amb un any gratis com a soci.