Manel Souto, guanya la medalla de bronze amb la selecció de Catalunya en arc compost al VI campionat d'Espanya Autonòmic que es celebra en la localitat tarragonina de Cambrils. L'equip català va estar format per:  Antoni Àlvarez, Manel Souto i Antonio Mª Gràcia.  fotos

A l'aparta individual l'olesà Souto, finalitza al lloc 33 de la general després de caure eliminat  davant el seu company d'equip Antonio M. Gracia per 132/123. Souto a la fase de classificació aconseguia sumar 620 punts després de les dues sèries 305/315 a les distancies de 50 metres. 

D'altra banda destacar als arquers catalans que van sumar quatre medalles, una d'Or i tres de bronze. Al plà  individual el millor dels representans catalans Cèsar  Gómez Serra, que assolia el títol de campió d'Espanya en arc compost al derrotar a la gran final al castellà lleonès L. Torre Arranz per 140/137. També en individual destacar a A. Àlvarez Fernàndez que va caure eliminat en la lluita per la medalla de bronze on tant sol li va separar a Àlvarez d'un punt davant el representant de madrileny D. López per un ajustat 142/141.

Les altre tres medalles de bronze van ser al campionat Autonòmic on Catalunya en arc compost aconseguia dues medalles, l'equip masculí amb l'olesà Souto i Antoni Àlvarez, Manel Souto i Antonio Mª Gràcia, no van tenir un camí fàcil. Catalunya es classifica com a 5è equip que passe a la fase final al grup B. A la primera enfrontament va ser davant Balears que guanyen els catalans. Al 2n enfrontament va se amb Madrid -que va ser l'equip campió- que derroten als catalans. El 3er i decisiu va amb l'equip de València que guanya Catalunya i es classifica com a 2n de grup. Els primers de cada grup va lluitar per la medalla d'Or i els segon ho feia per la de bronze on Catalunya s'imposa a Castellà Lleó per una diferència de 10 punts. La egona medalla de bronze arriba de la mà de l'equip femení format amb: Manuela Martínez, Elena García i Carme Atienza. L'única medalla en arc recorbat va estar de banda de l'equip femení  amb: Júlia Piquer, Mª Pilar Farré i Irene Piñol.

A l'apartat individuals hem de destacar en aquesta modalitat d'arc recurvat femení com a millor catalana Anna Costa, que finalitza al 5è lloc de la general al caure eliminada a 1/4 de final davant H. Fernàndez, -Castella Lleó-, per 5/6, després d'una fletxa de desempat on el 10 de Fernàndez va propiciar l'error de la catalana amb 6. El millor català masculí va ser Jordi Costa que finalitza 9è. En arc compost el millor Cèsar Gómez