3a tirada sala a Constanti  dissabte 24/11718

Laia Corte 279/             Oscar 274/        Eva 264/         Lorenzo 250

Iria 272/          Hector               Marta

Round 900 Ct Catalunya

Leire 269 rc a 20m. 289 A 15M: 297 10m total  855

Unai 199 a 12m: 223 A 10M : 232 8m..total    654 

 

Marta Gimeno domina el nacional de sala en arc NU a Avila

Marta Gimeno del Tir Arc Olesa, amb un gran nivell en el nacional d’’arc N U que se celebra a la ciutat d’Avila, Marta aconsegueix ser la 1ª classificada amb la fase de classificació amb marca personal en sumar 260 punts (126/132) a les sèries. Marta pasa directament a ¼ de final lluitarà davant la guanyadora de la eliminatòria entre Clara de Madrid i Lourdes de Castella la Mantxa. Demà diumenge s’inicen els 1/4 de final

En Fuengirola -Màlaga- Al campionat d’Espanya junior i absolut com Arc Adaptat, Adriana Pla acaba l’11à en categoria juníor amb 525 punts. Demà dissabte lluitarà amb l’arquera  Maria Blanquez de CLE. Per autonomies Catalunya amb Miquel Àngel Pifarré, Erfan Ribas i la nostra arquera Adriana faran l’equip amb Catalunya. Catalunya-Madrid després de guanyar el desemptat davant CLE i classificar-se 8è.

A Salamanca des de 15 al 17 de juliol 2016 se celebra el Ct. Espanya cadet i menors de 14 anys. Bran Rodríguez (cadet) és el 42è amb 521 punts (267/254) i segon millor català Una irregular 2a sèrie li separa d’estar en les 1/32 de final. A la tarda Júlia Galera debuta en menors i surt en el grup TOP per les places de podi. A 40 m la nostra arquera suma 308 punts i a 30 m 308. Total 611 i se situa 9a.  Resultats.

Han fet història els 3 cadets pasen el tall. Adriana 5a amb 583 punts, Carlos 20e amb 583 i Bran 26. amb marca persoanal 538 punts.  CADETES.  Ara toca el torn als Menors, Pere Sucarrats i Lucas Marne. MENORS.

Ja estan camí de Madrid el grup de 21 català, 7 Tir Arc Olesa.: amb Adriana Pla, Carlos Alcazar, Bran Rodrígues, Pere Sucarrats i Lucas Marne. Entrenadors: Basili Garcia i Manel Souto.. Fotos viatge

Avui en Cambrils última jornada de lliga catalana benjamins i alevin. Ona Rubio en esquirol suma 122, Roc Rubio 269 i Julia Galera 286. En alevins: Arnau Dièguez 506 punts MP i  Aina Pla 510. 

Aquesta tarda han començat els arquer de base al català Roung 900.

Jaume Abayà en cadet 796, Nil Saumell 687 i Bran Rodriguez 750 en infantil i Julia Galera en benjamí 810.

Julia Galera record de Catalunya sala en Cambrils 293 punts…Ona 213..Roc 272. Aina 521. Arnau 471. Lucas 573. Nil 543. Bran 471 i Jose Ant. Galera 547.

DemAquesta tarde han començat esà diumenge dia 13 de juliol, Manel Souto i Jesús López, conjuntament amb l’arquer Rafael Lijarcio formaran l’equip de Catalunya al campionat d’Espanya per Autonomies.

En individual, Manel Souto acaba 13è de la general amb 672 punts. Souto cau eliminat davant el gallec Cardoso en una molt ajustada eliminatòria. D’altra banda el para-archery Jesús López es el 72è amb 642 punts. Si li haguessin permès participar al campionat para-archery, on un tràmit de valoració no li han permès competir com a para-archery, si ho hagués fet, hauria quedat subcampió d’Espanya.

Avui dijous10/07/2014 han sortit cap San Vicente -Alacant- els arquers Manel Souto i Jesús López arquer -para-archery- que participen al campionat absoluto i adaptat en arc compost.
Al Ciutat de Lleida acaben Clara Soberbio amb la seva millor marca personal de 329 punts i Aina Pla  304, totes dues a 12 M. Adriana Pla 875 punts a les distancies 30/40/50 li resta 60M i Jaume Abayà 789 punts en 30/50/60M i li resten 70M. Demà diuemnge 70M i eliminatòries.
Curs Iniciació: Aquest diumenge dia 3 de març a les 10:30h inicien el 1er curs de l’any amb 7 nous futurs arquer@s. 10 hores tindran de formació dels nous cursetistes que acaben el curs el 19 de març amb els lliuraments de diplomes.
No ha sigut bon inici la primera jornada del campionat d’Espanya Sala per cadets i menors que es celebra a Olite -Navarra-. Tan sol Adriana Pla ha pasat eliminatòries. Els resultats en la fase de classificació per sota del seus nivells. Aquesta tarde participen els menors amb Judith Teruel com a protagonista.
Adriana Pla i Jaume Abayà entrenen en la Residencia Blume de Madrid des de del 15 al 17 de novembre. Al les millores a traballar  s’incorporan noves variants a la seva tecnificació que mig termini lis faran creixer molt més. Apuntar i enfocar amb els dos ulls oberts i més físic, son entre altres les noves facetes a seguir en les seves preparacions.
2ª Jornada de Sala a Terrassa. 16 arquer/es de base participara el dissabte 10/10/2012: El dissabte estan inscrits 16 joves esportistes en arc recorbat: Clara Soberbio, Raul Crespo, Gerard Teruel, Roc Rubio, Arnau Granero, Marc Teruel, Judith Teruel, Mar Granero, Adriana Pla, Aitor Bautista, Carlos Alcazar, Aitor Martínez, Antonio Perera, Dicson Diaz, Marc Altarriba i en arc compost: Ramon Raluy
Cinc Arquers Tir Arc Olesa concentrats al CAR de Sant Cugat des de l’1 al 4 de novembre. Les noies: Adriana Pla, Mar Granero Garcia i Judith Teruel Cortijo. Els nois: Jaume Abayà Palau i Dicson Diaz
LOTERIA DE NADAL: Reserva a nom de Tir Arc Olesa de 10 series del numero 12284 pel sorteig de la Loteria de Nadal del 22 de desembre 2012,amb un cost de 20€el dècim, que podeu retirar en l’Administració de Loteries d’Olesa de Montserrat Nº 1 de Plaça de Catalunya 31-B .
 
Paella de germanot el 21 d’Octubre con a final de la Lliga Local
Aquest dissabte día 22 de setembre finalitza el curs d’iniciació que ha estat dirigit a once nous esportistes.  Amb els Lliurament de  diplomes serà la festa final.

Campionat d’Espanya Para-Archery i Absoluto en Chiclana -Cadis-Els dos representants de Tir Arc Olesa acaben la fase de          classificaió: 

Sergio Llamas 524 punts (269/255) a les sèries. Agustín Cubero 495 (232/263)

Gran Prix d’Espanya Ciutat de Lleida: Sergio Llamas i Agustín Cubero participen al els dies 30 i 1 de julio.

Demà dissabte dia 9 i  diumenge dia 10 de juny  2a jornada del curs d’iniciació dirigit a 6 nous esportistes.
Campionat Espanya Cadet-Menors a Gandia

A Gandia es celebra els dies 26 i 27 de maig la 3ra jornada de lliga nacional i Campionat d’Espanya Cadet i Menosr de 14 anys. Els olesans presents: Alba Ubach, Adriana Pla i Jaume Abayà en menors 14 anys. Marc Altarriba en cadets.

 

2 Jornada Lliga Nacional Cadets i Menors de 14 anys

Tres olesans participen a la 2a Jornada de Lliga Nacional que es celebra el 21 i 22 d’Abril a Toledo. Jaume Abayà, Alba Ubach i Adriana Pla, seran els nostres representants. Vuit catalans més estaran en aquesta cita nacional.

D’altra banda S’inicia la lliga catalana aire lliure amb dos fronts competitius: Torrefarrera -Lleida- i Esclanyà -Girona-. Cinc arquers locals estarn en aquestes dues línies esportives: Matilde Teruel Josep Lluís Amador, Sergio Llamas, Salvador Adrià  Maximo Salamanca.

Campionat d’Espanya Cadets i Menors de 14 anys

Marc Altarriba medalla de bronze en idividual al campionat d’Espanya Cadet i menors de 14 anys que es celebra al Ferrol -Galicia-.

Marc Altarriba aconsegueix guanyar les seves eliminatòries de 1/8 i 1/4 de final per trobar-se a semifinal al ………. que després de mantenir un emocionat empat es te que decidir amb una fletxa de sesempat on Marc molt centrat assoleix el 10. En la jornada de dissabte ja arriben les primeres medalles per Catalunya a l’aconseguir 2 bronze per autonòmies en Cadet i Infantil, darrera Madrid, Balears es clasifica Catalunya amb Marc Altarriba com integrant de l’equip Cadet. L’equip català estàva format per: Erfar Ribas, Arc Altarriba i Conrad Guerra. L’equip Infantil: Jordi Cubiró, Gloria Rué i Magdalena Tajes.

En individual Cadet, Marc Altarriba al round de classificació es situa 9è amb 597 punts en les series 297/300. Avui diumenge, Marc en 1/8 de final tindrà com a rival al madrileny Carlos.

En Infantil, Alba Ubach es 12à amb 489 punts. Alba va tenir una eliminatòria molt competitiva davant l’arquera madrilenya…que va guanyar  a la nostra representant per una fletxa de desempat deixant fora a la nostra campiona.

D’altra banda avui diumenge tambe finalitza la lliga espanyola Cadet on Catalunya amb Marc, es la segona classificada.

Classificatori per Londres 2012, en Stoke Mandeville -Ingraterra-

Sergio Llamas no ha tingunt un bon debut internacional. Sergio no ha sabut adaptar-se al fort vent en el round de classificació que va sumar 391 punts i situar-se al 27è lloc en el round de classificació, -molt per sota del seu nivell-. En les eliminatòria l’olesà tenia força esperança d’estar al seu nivell, tot i estar fort, davant es va trobar al francés Joel Perro en 1/16 de final que no li dona opcions i guanya per 0-6.

Jose Manuel Marin guanya plaça per a Londres 2012. Marin, a pesar del vent, va ser primer en el round de classificació amb 548 punts. A les eliminatòries en 1/8 de final guanya amb claretat al francés Gilbert Stephane 6-0. A 1/4 de final estroba a l’italià Bartoli Vittorio que en una ajustada eliminatòria s’imposa a Marín per 4-6. Amb aquest resultat JM Marín es cinquè i guanya plaça directa per Espanya per a Londres 2012.

En compost femení Ainara Badiola està a la gran final que lluitarà amb la rusa Lyzhnikova Marina. Ainara abans va guanyar en 1/8 a la nipona Hirasawa Nako 7-1 i en 1/4 de final a a l’italiana Neri, la boitxí de Carme. En semifinal guanya clarament a la turka Su Gulbin per 7-3 que li dona el pas a la gran final i aconseguir plaça per Espanya per estar present a Londres 2012.  Referent a Carmen Rubio  no va tenir sort i cau derrotada davant l’italiana Neri Ifegia per un ajustat 4-6.  Ane Miren Alberdi guanya en 1/16 a la turka Tas Ozer Semray per 7-1. En 1/8 de final li tanca la porta de 1/4 de final altra turka Su Gulbin que s’imposa a Ane per 1-7.

En compost masculí Guillermo Rodriguez guanya l’enfronatment a 1/16 de final l’aleman Utz Otto Walter i, cau derrota a 1/8 de final davant el suïs Horner Philippe per 0-6. Rodriguez finalitza al 9è lloc de la general.

 
Campionat de Catalunya Veterans i Estàndard es celebra al Castell de Montjuïc el dissabte dia 3 de setembre 2011 a les 15 hores. Circular

INFORMACIÓ MUNDIAL EN TORÍ

 

11-7/2011 S’inicia el campionat del món a Torí.                                                                     

Arc RECORBAT. Fase de classificació: 10è JM Marin amb 1163; 19 JM. Zarzuela 1153 i 26 Toni Sánchez 1119.

13/07/2011. Per equips Espanya es situa al 9è lloc a la fase de classificació amb3433 punts i es te que eliminar 1/16 de final davant de China.

14/07/2011. Eliminatòries: JM Marin en W2 i JM Zarzuela en Std arrieben a 1/8 de final, Marin davant Muhammad -MAS-  i Zarzuela lluitarà davan l’arquer rus Tuchinov. Toni Sanchez cau a la primera ronda davant l’italià Ciccian.

 

 

 

 

 

 

 

16/07/2011 Finalitza pels nostres arquers l’aventura del mundial.
Arco Recorbat
JM. Marin i JM. Zarzuela van perdre l’eliminatòries  a 1/4 de final per 6-0, Marín davant l’arquer de Malassia, Muhammad i Zarzuuela davant el rus Tuchinov.

15 /7/2011. Espanya cau derrotada en 1/8 de final davant China per 192-186. Al final Espanya finalitza al lloc 11è de la general.

Sis països en arc recorbat guanyen la plaça per a Londres 2012. Automàticament a ser semifinalistes Rússia, Korea, Ukraina, G.Bretanya. Els 2 equips de millor puntuació Xina i Iran que guanya el desempat a Itàlia. Espanya amb 11è lloc no es classifica. Ara toca esperar si per ranking individual podem classificar a tres arquers.

 

 

 

 

 

 

 

Arc COMPOST

16/07//2011 C.Rubio i A.Badiola arriben a ser finalistes i es queden a les portes de les medalles a ser derrotades Rubio per la sueca Reppe en un ajustat 6-4 i per l’inglesa Brown 6-2.

12/07/2011 Fase de classificació: M. Carmén Rubio finalitza a la setana posició amb 992 punts. 9à. Ainara Badiola 883 i Anne 23à amb 943 punts. Per equips Espanya es 4ar amb 3961 punts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 16/07/2011 Bon campionat de l’equip femení que es queda a les portes de la lluita per la medalla per equips i en individual.

Equip femení 6è a perdre davant Suecia 208/200: C.Rubio-A.Badiola i A. Alberdi.

Equip mixte: C.Rubio i Rodriguez finalitzen 7è al perdre l’elimintòria davant Japon per 152/140.

En homes: 11è Rodriguez 1341: 63 Peñalver 1260 i 67è  Eugeni 1224.

A les eliminatòries Eugeni Fernández derrota en 1/48 de final al polac Dudka per un ajustat 6-5 favorable a l’espanyol. A 1/24 de final Eugeni es trova altre polac, Kantazan, que en aquest enfrontament el nostre representant cau derotat per 6-0 i es situa al lloc 33è del Ranking Internacional. L’altre espanyol Guillermo Rodriguez després de ser 11è a la fase de classificació es va classificar per BYE a 1/24 de final, Rodriguez cau derrotat davant l’inglés Thomas per 6-4 i també es queda entre els al 33è millors. Referent al tercer arquer Jesús Peñalver no pasa de 1/48 de final a caure derrotat pel representant de TPE l’arquer Hsu per un clar 6-0

Per equips Espanya es situa  17è

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diumenge dia 10-7-2011 a Terrassa es celebra un doble round FITA amb participació olesana.

 

 

 

 

El dissabte 9 de juliol finalitza el Curs d’iniciació amb el lliurament de diplomes als participants.

 

 

 

 

 

Aquest cap de setmana 26-27 de març ens vista Antonio Muñoz -entrenador nacional de tir amb arc per persones amb discapacitat- . Farà un curs intens de tècnificació a tots els arquers catalans sota la mirada del coordinador català Joan Valls.

El DIA de CLUB, va ser molt positiu. Ara toca que tots aportem el millor per mantenir l’ordre en beneficis dels socis.