Club Arquers Terrassa organitza el Trofeu de la Ciutat que va tenir una bona participació de 59 arquers que van gaudir d'un dia propici pel tir amb arc, amb un brillant paper pels arquers de Tir Arc Finques Olesa que han assolit les primeres posicions a les seves respectives categories. Fotos

En arc recorbat sènior masculí el millor va ser Joan Alcoverro que amb 539 punts es tercer de la general i es queda a tan sol 6 punts del segon classificat. El segon millor olesà Salvador Adrià aconseguia 525 punts en les dues sèries molt regulars 264/258,  i a prop d'Adrià, l'arquer paralímpic Agustí Cubero com a tercer millor sènior olesà, amb 520 -264/258.  En categoria Novell, destacar el debut de Miquel Crespo no va defraudar en el seu debut competitiu sumant 508 punts a les sèries 207/301 en la distancies de 50/30 metres, mostrant Crespo les seves bones condicions que de mantenir aquesta progressió serà un arquer a tenir en compta. En la categoria veterans, Eugeni Peréz es segon amb 535 punts, a 10 punts del guanyador Gerardo Garcia -Castedefells-.

Referent als arquers de base, els nenes i nenes assoleixen les primeres posicion; Alba Ubach aconseguia el primer lloc amb 588 punts amb dues sèries competitives 275/312 en les distàncies de 30/18 metres en la categoria infantil, en una bona lluita esportiva amb la tarragonina Magdalena Tajes. També puja al podi Adriana Pla amb 288 punts. Altre destacat a la categoria infantil, va ser Jaume Abayà,  que va sumar un total de 548 punts a les sèries 293/255. Marc Altarriba, va ser tercer classificat a la categoria cadet al sumar 501 punts, Dicson Diaz finalitza 5è amb 385 punts.

Per acabar i en arc compost Manel Souto també li van separar 2 punts del tercer lloc  a la classificació després que a la primera sèrie Souto va estar per sota del seu nivell 320/322 per acabar amb la puntuació final de 652 punts en un doble a la distancia de 50 metres.