L'arquer de Finques lesa Miguel Crespo debuta en el castell de Montjuïc en altre jornada del Round 900 que organitza el CA. Montjuïc. Crespo aconseguia 738 punts amb 13 superdeus i 17 deu. Crespo ha gaudir altre dia més de la competició si destaquen que la passada setmana guanyava el Ciutat de Terrassa com a Novell, ara a volgut saber i competir a les distancies de 60/50/40 metres amb paper de 122.

L'arquer d'Esparreguera a les files del TAO, aquest proper diumenge dia 24 de juliol estarà present al Campionat de Catalunya absolut que es celebra a Esclanyà -Girona-, amb els seus companys d'equip, Manel Souto, Joan Alcoverro, Salvador Adrià, els paralímpics Josep Lluís Amador, Agustí Cubero i els arquers de base; Marc Altarriba, Dicson Diaz , Jaume Abayà i Ramon Colominas i les femenines Alba Ubach i Adriana Pla.