Aquest dissabte va arribar el final del curset d'iniciació de tir amb arc que han tingut cinc sessions de dues hores per sessions pels 10 participants que es van iniciar el 25 de juny i que han obtingut el corresponent diploma.  fotos 5 sessions.

Amb l'última jornada, després de tornar a fer el repas als moviments bàsics del tir amb arc, es va fer una competició amb puntuació real, on els nenes i nenes han pogut gaudir i controlar els nervis. Al final es va fer el lliuraments de diplomes i un petit refrigeri per a tots. El president Tir Arc Olesa, Francesc Altarriba, va encoratjar als participant i a pares i mares a continuar amb la tecnificació que nens i nenes amb mostrat molt bones condicions, i qui sap, si d'aquests participants ens trobem amb els futurs campió o campiona.

El temari: a la primera jornada va ser molt més teòrica que practica. La segona el temari es tractava d'un repàs als principals 6 punts a tenir en compta abans del llançament de la fletxa. Les següents sessions els habituals i necessaris escalfaments, estiraments, perfeccionament de la tècnica, pràctiques de tir i per acabar amb llançaments especials.