Amb un fort vent com a protagonista Esclanyà rebre als millors arquers catalans. Ni el fort vent a llarg de la competició va imposibilitar la gran organització del Club Arquers Esclanya que ha treballat fort perquè els 127 arquers, més acompanyants,  pugessin gaudir de la festa del tir amb arc català en un gran escenari esportiu que va tenir la presencia dels millors arquers catalans als LXIè Campionat de Catalunya absolut, el XVè per a Discapacitats que els olesans aconseguien 5 medalles. fotos. classificacions. video

A les categories sèniors en arc recorbat Joan Alcoverro es queda a la porta de la medalla debronze a caure eliminta per Carles Rey que s'imposa per 6/2. Alcoverro aconsegui a la fase de classificació 240/256 i un total 496 punts. El segon millor olesà a la fase de classificació Salvador Adrià sumar 471 punts  i a les series 208/263. Els paralímpics Agustí Cubero en l'absoluto cau eliminat a 1/4 de final després de derrotar al seu company de club Adrià 6/0 i es situa al 9è lloc de la general absoluta. Josep Lluís Amador es 11è després de perdre a 1/8 de final 6/2. El nou campió de Catalunya absolut es Lluís Culí –Osona- que guanya la final 6/0  al jove Aleix Morilla –Figueres- que va donar lasorpresamostrant el seu potencial en una final digna del tot un campionat de Catalunya on Culí  ha sigut el millor. En sénior femení  el domini va ser lleidatà–Pardinyes-  on la campiona Julia Piquer aconseguia 523 punts  per els 450 punts d’ Anna Costa.

AlXVè. Campionat Catalunya Paralimpic Agustí Cubero els el nou campió aconseguint 458 punts. 2n Classificat Josep Lluís Amador 431 punt i 3ra posició Jesús Martínez -Cristianenc- 371 punts.

A la categoria Novell l'olesà Miquel Crespo es queda a tant sól 6 punts del títol de campió a sumar 491 punts pels 497 punts de Carlos Fernàndez –Cambrils-.

Referent al XVè. Campionat Paralímpic Agutí Cubero es proclama campió amb 458 punts. 2n JL. Amador 431 i tercer Jesús Martínez 389. En arc compost Eugeni Fernández es el guanyador.

En arc compost masculí,  Manel Souto finalitza després de les eliminatories al 9è de la general a perdre a1/18 de final amb 112 punts. Souto a la fase de classificació va sumar 600 punts 296/304 a les sèries. La victoria va ser per Martí López-Conxorxa- que s’imposa a la final a Antoni Àlvarez per un ajustat 138/137.  A l’apartat femení la superioritat d’Elena Garcia va sermanifesta amb una bona marca a pesar del fort vent 621 punts. 2na classificada M.Angela Martínez –Meridian- 582 i en tercer lloc M. José Lendinez –Montjuic- 541 punts.

A les categories de base arc recorbat destacar  Alba Ubach i Jaume Abayà que aconseguien medalles de bronze.  Alba Ubach guanya a la seva companya de club  Adriana Pla per 6/0 . Jaume Abayà feia el propi a derrotar a Oriol de les Franqueses per un clar 7/3. Infantil arc compost, Ramon Raluy –Olesa- es el campió amb 353 punts. Categoria Marc Altarriba no pot davant Conrad Guerra –Montjuic- que va remontar el 5/3 favorable a Altarriba,  la medalla de bronze es va decidir amb una fletxa de desempat que l'olesà aconseguia un 8 i Conrad un 9. Altre olesà, Dicson Diaz acaba a la 5à posició amb 387 punts. 

La resta de campions per categories Jordi Pifarre domina la categoria junior sumant  577 punts.  Categoria cadet masculí E.Ruhollah –CEAB- es el campió al derrotar en la final 6/0 a Arturo Garcia-.  Categoria femenina Elena González –CEAB es la campiona amb 508 punts. 2na Alba Carrasquer 507. En infantil masculí campió Jordi Cubiró 546 punts. En femení final lleidatana amb victoria de Gloria Rué a Julia Pifarré per 6/2. En Aleví 1er Ramesh Focadell –Figueres- 7/3 a Aleix Terrades –Franqueses-. 3er Pau Garcia –Figueres. En benjamí Adrià Salmeron –Franqueses- es campió 299 punt i en femení Alba Pijuan –Arboç es la guanyadora amb309 punts

En arc N U femení, Paqui Cabrera –Caldes- guanya la final a Mari Luz –Franqueses- per 6/4. En masculí Francisco Verdejo –Franqueses- guanya per 6/2 a J.Pedro Serrano –Despí-. En arc Tradicional Frco. Claret –Cedan- guanya amb claretat a Ant. Vera CAC 6/0. En arc recte, Juli Amat –Meridiana- es el guanyador de la final 6/4 a Javier Fernàndez –CCTA- .  En categoría esquirol Estel·la Terrades –Franqueses- es la campiona amb 116.