El nostre esportista Sergio Llamas viatja amb la motxilla plena de motivació el 4 de setembre a les 11 h que surt l’avió que ho portarà a l’aeroport d’Hearthron –Londres- a la ciutat de Stoke Mandeville, en busca d’una de les 20 places que están en lloc per la propera Paralímpiada de Londres 2012, en arc recorbat i en arc compost. Sergio Llamas competirà a la modalitat d’arc recorbat categoria standing en el seu debut internacional.

Sergio de 24 anys, becat pel CCE  es l’esperança catalana  que de mantenir aquesta progressió será l’esportista de més futur pels seus 24 anys. El d’Esplugues a les files Tir Arc Olesa, es troba molt motivat i amb molta confiança defer-ho be per intentar guanyar plaça paralímpica para Espanya,  després del fluix rendiment espanyol al darrer mundial celebrat a Torí –Itàlia- el mes de juliol, es van quedar fora de Londres 2012.

Està previst que estiguin a Stoke, en arc recorbat; Sergio Llamas i Jose Manuel Marín –Almeria-. En arc compost l’equip femení té moltes opcions de classificació :  Carmen Rubio –Navarra-, Ainara Badiola  i Ane Alberdi de la -Vasca- i en homes, el gallec  Guillermo Rodriguez, que té les seves opcions.