Al Castell de Montjuïc el dissabte dia 3 de setembre es va celebrar el LXI Campionat de Catalunya per veterans i Estandard Serie Espanyola amb participació de tres arquers Tir Arc Olesa que van aconseguir dues medalles, Manel Souto Campió en Estàndard i Joan Alcoverro bronze en arc recorbat.

En arc Estàndard serie Espanyola, Manel Souto mostra la seva condició de favorit i en una disputada competició assoleix el campionat de Catalunya amb 629 punts amb dues series competitives 300/329 que son suficient per guanyar la medalla d'Or a l'arquer de Salt, JL. Ibañez que va sumar sis punts menys.

En arc recorbat Joan Alcoverro guanya la medalla de bronze després de sumar 583 punts a les distancies de 60 metres i amb dues series regulars 290/293,  Alcoverro es queda a tant sol 2 punts de la medalla d'argent que va ser per l'arquer Frco Fernàndez -Aeef- que suma 585. El campió va ser Ismael Ruiz _-Ceab-. Destacar també al nostre arquer en aquesta categoria Eugeni Pérez, que finalitza sisè de la general amb 560 punts -279/281-.