Brillant competició de les joves promeses de tir Arc Olesa al campionat Futurs Campions, celebrat aquest diumenge dia 4 de setembre al Castell de Montjuïc, que va tenir una participació de 42 esportistes, que els joves esportistes olesans van aconseguir sis trofeus, 2 de primer, 2 segons i 2 tercers, en les diferents categories. . classificacions: fotos
En arc recorbat i en la categoria cadet Marc Altarriba va ser el dominador ratificant estar en un bon moment de forma per afrontar el proper campionat d'Espanya aquest proper cap de setmana en el Ferrol. Altarriba aconseguia la primera posició amb 600 punts i a les dues series 302/298 en la distancia de 60 metres. També a la mateixa categoria Dicson Diaz es situa en cinquena posició amb 374 punts i 188/186  a les series.
En categoria infantil destacar Antonio Perera que debutava en una competició oficial i després del treball realitzat ha mostrat una bona condició de futur, Perera va ser tercer sumant 248 punts a les distancies de 50/30 metres i en les series 108/140. A la mateixa categoria, altre debutant Aitor Martínez, que amb 160 punts es va situar 5è classificat amb 47/113 de les series. Aitor mostra bones aptituds. A la categoria femenina Adriana Pla es la segona classificada amb 123 punts donat altre nova alegria al grup de joves olesans i suma a cada serie 81/42 punts.
En la categoria aleví femení Judith Teruel  que debuta en una competició, mostra molta força i disciplina de treball i aconsegueix la 2à posició al sumar 313 punts a les distancies de 30/18 metres i a les series 110/208. Gerard Teruel, en la categoria dels més petits  en distancia de 12 metres,  Gerard es classificat al 3r lloc en el seu debut competitiu sumant 206 punts donat altre agradable alegria al grup pel seu lloc de podi.
A la modalitat d'arc compost Ramón Raluy ha sigut el dominador  de la categoria infantil al sumar 480 punts en les dues series 193/287 i aconseguia el segon trofeu de campió pels representants de Tir Arc Olesa.