L'olesà Marc Altarriba aconsegueix guanyar tres medalles al campionat d'Espanya categoria cadet. Medalla de bronze en individual, bronze per equips  en l'Autonòmic i medalla d'argent en la lliga nacional. Alba Ubach debuta en un nacional amb molt bona nota. classificacions: fotos: classificacions

No ha sigut fàcil el camí de l'arquer de Tir Arc Olesa que en el round de classificació Cadet, Marc Altarriba es va situa 9è lloc amb 597 punts en les series 297/300. En les rondes eliminatòries des de 1/8 i de 1/4 de final Marc guanya es seus compromisos i arriba a semifinals i passa a la lluita de les medalles que cau derotat per lluitar per la medalla d'or.  En la lluita per la medalla de bronze després de mantenir un emocionant empatat 5-5, es te que decidir el tercer lloc  en una fletxa de desempat on Marc molt centrat assoleix el 10 i guanya el bronze.

En la jornada de dissabte van arribar les primeres medalles per Catalunya a l'aconseguir 2 bronze per autonomies, en Cadet i Infantil, darrera de Madrid, Balears es clasifica Catalunya amb Marc Altarriba com integrant de l'equip Cadet. L'equip català estàva format per: Erfar Ribas, Arc Altarriba i Conrad Guerra. L'equip Infantil amb: Jordi Cubiró, Gloria Rué i Magdalena Tajes.

 En Infantil individual femení, el debut d'Alba va ser important, l'arquera Tir Arc Olesa, Alba Ubach, es situa a la 12à posició del round de classificació amb 489 punts. A la fase d'eliminatòries Alba, va tenir una eliminatòria molt competitiva davant l'arquera madrilenya………que va guanyar  a la nostra representant en el desempat a una fletxa, la millor aproximació al centre de la madrilenya deixant fora a la nostra campiona que ha fet mèrits suficients per passar a la següent ronda..