Sergio Llamas no ha tingunt un bon debut internacional amb la participació de l'Open Internacional de Stoke Mandeville. classificacions. Sergio no ha sabut adaptar-se al fort vent en el round de classificació que va sumar 391 punts i situar-se al 27è lloc en el round de classificació, -molt per sota del seu nivell-. En les eliminatòria l'olesà tenia força esperança d'estar al seu nivell, tot i estar fort, davant es va trobar al potent francés Joel Perro, en 1/16 de final que no li dona cap opcions i guanya per 0-6. Per el Ranking Internacional, Sergio de nou  cau eliminat a 1/16 de final davant l'italià Mario Esposito per 6-0.

D'altra banda destacar les tres places aconseguides per la Paralimpiada de Londres 2012 pel tir amb arc espanyol gracies a la brillant competició de JM. Marín en RW2 i Carmen Rubio i Guillermo Rodriguez en arc compost ST

Jose Manuel Marín guanya plaça per a Londres 2012. Marín, a pesar del vent en la primera jornada, va ser primer en el round de classificació amb 548 punts. Pel Roung Ranking, Marín ha estat molt centrat i guanya les seves eliminatoies amb claretat 6-2 al representat xec i un doble 6-0 als arquers  d'Holanda i en semifinal al polac Piotr. En la gran final Marín torna a ser el millor derrotant al koreà You In Sik per un contundent 7-3.

En arc compost femení Carmen Rubio mostra el seu potencial en la fase de classificació on va ser la primera classificada amb una bona marca de 642 punts que li obre la porta a estar a la próxima Paralimpiada de Londres 2012. Carmen en el Round de Ranking no perdona, i guanya les dues primeres enfrontaments per un clar 6-0. En la semifinal Carmen cau derrotada 2-6 davant l'ucraniana Markitantova Kseniia. La lluita per la medlla de bronze va caure del costat de la nostra representat que aconseguia una clara victòria 6-0  davant la rusa Olga Polegaeva. Referent  Ainara Badiola, guanya la medalla d'argent després de perdre la final amb la rusa Lyzhnikova Marina per 7-1. Ainara abans va guanyar en 1/8 de final a la nipona Hirasawa Nako 7-1. A 1/4 de final a l'italiana Neri. En semifinal guanya clarament a la turka Su Gulbin per 7-3.  D'altra banda,  Ane Miren Alberdi guanya en 1/16 a la turka Tas Ozer Semray per 7-1. En 1/8 de final li tanca la porta als 1/4 de final altra turka, Su Gulbin, que s'imposa a Ane per 1-7.

En arc compost masculí Guillermo Rodriguez guanya plaça per estar a Londres 2012 al assolir el trionf a en el Round Ranking de l'Open Internacional de Stoke, al vèncer al turc Hanci Dogan, per un ajustat 6-4. No ha sigut fàcil el camí de Guillermo que mica a mica ha anant guanyant confiança i mostrant el seu nivell per donar la tercera alegria a l'expedió espanyola que troba el camí que els portin a Londres. l'enfronatment a 1/16 de final l'aleman Utz Otto Walter i, cau derrota a 1/8 de final davant el suïs Horner Philippe per 0-6. Rodriguez finalitza al 9è lloc de la general.