El dissabte 24 i diumenge 25 de setembre es va iniciar el 2n Curs d'Iniciació al tir amb arc al camp de tir municipal Agustí Valls. La segona jornada serà els propers caps de setmana 1, 2 i el  dissabte 8 d'octubre que finalitza el curset. El curs està dirigit pels nostres tècnics titulats  Francesc Altarriba, Josep Lluís Amador i David Gonzàlez. Nou participants en aquesta 2n edició han pogut comprovar les bones sensacions del tir amb arc. video Olga: fotos

El temari bàsic amb la presentació dels tecnis. Que es el tir amb arc i categories. Prova de l'ull dominant. Assignació del material. Escalfament. Tecniques i practiques de tir. En la propera  jornada, perfeccionament de la tècnica i dels moviments bàsics. Practiques de tir, puntuació i introducció a la competició real. I l'últim dia, lliurament de diplomes als participants.