El Castell de Montjuic va acollir el XXIXè Trofeu Ciutat de Barcelona  i el clàssic enfrontament Catalunya-Languedoc  amb participació de sis arquers Tir Arc Olesa on Joan Valls finalitza 5è. fotos: classificacions.

Amb un excel·lent dia per la practica del tir amb arc al camp de tir del Castell de Montjuïc  i amb l'organització de la Federació Catalana de Tir Amb Arc,  van participar 58 esportistes  catalans i de la comarca de Languedoc, entre ells, sis arquers Tir Arc Olesa. Cal destacar, als esportistes que estan treballant en el programa de tecnificació de la Federació Catalana, on Marc Soler, categoria júnior,  finalitza a la tercera posició del Ciutat de Barcelona  amb 627 punt i s'imposa a Lluís Culí per 7-3 en la lluita per la medalla de bronze  Sense oblidar i destacar als altres arquers del programa de tecnificació com:  Erfan Ribas  que finalitza 5è,  Conrad Guerra i Marc Altarriba 14è i 17è.

Altres olesans presents en arc recorbat, destacar a Joan Valls que amb 584 punts a les sèries 301/283 li dona opció a lluitar pels primers llocs. Valls, cau derrotat a 1/4 de final per un ajustat 6-4 i es queda a les portes de les medalles.  Altres olesans destacats, Joan Alcoverro acaba 10è amb 557 punts. 11è Salvador Adrià 551. 17 Marc Altarriba que suma 532. 20è Miguel Crespo  513 punts. 21è Sergio Llamas 512 i Dicson Diaz 29è amb 366 i Maximo Salamanca amb 374 punts.

La gran final en arc recorbat la van disputar els arquers  Thomas Aubert i Geoffrey Berthelot de Languedoc on Aubert s'imposa en la final per 6-2. En categoria femenina, una bonica lluita Catalunya/Languedoc amb victòria final  Sandra Torres 616 punts,  davant els 454 punts de la catalana Elena Gómez, de categoria cadet.

En arc compost el domini va ser català amb triomf Antonio M Gracia -Despí- que guanya la final a  Toni Àlvarez per un ajustat 140/138. La lluita pel tercer lloc va ser  pels arquers Arc Montjuïc, Scott  Baxter i  Serafin Castillo que guanya Baxter 144/122. A l'apartat femení destacar la lluita de la catalana M. Jose Lendinez que supera per tres punts de diferencia l'enfrontament davant l'arquera Efiace Vigne -Languedoc-  que va sumar 617 punts.

Les ànfores Trofeu Ciutat de Barcelona van ser per Toni Àlvarez en la modalitat d'arc compost amb 685 punts  i Thomas Aubert en arc recorbat amb 670 punts que van sumar les màximes puntuació a les seves modalitat.

L'enfrontament Catalunya/Languedoc es pels francesos que s'imposen a Catalunya per 7244 puts a 6953