Barcelona acull la 3ra jornada de lliga catalana i 2n Postal Nacional de tir amb que es va celebrar a l’Estació del Nord en Barcelona  que va tenir la participació de 102 arquers, entre ells,  21 olesans, que a les diferents categories van lluitar per les primeres posicions, en un escenari  no propici pel tir amb arc, per gran xivarri propiciat pels afeccionats dels altres equips dels diferentets esports que participaven  a la mateixa instal·lació,  que va provocar marques per sota dels seus nivells. fotos; classificació; Lliga Catalana; video;

En arc recorvat sénior, Salvador Adrià torna a ser el millor amb 520 punts (255/265) a les dues sèries. Sergio Llamas amb 500 punts; Miguel Crespo 478;  Josep Lluís Amador 466; Màximo Salamanca 428 i Agustín Cubero 366. La femenina Marta Alarcon aconseguia 203 punts.

A les categories de base van competir molt be els nois i noies de Tir Arc Olesa a les seves categories. En cadet, Dicson Diaz suma 388 punts, Marc Altarriba amb problemes de material i concentració suma 204. En infantil femení el domini va ser olesà en les tres primeres posicions; Alba Ubach  sumava 521 punts; Adriana Pla 399; Mar Granero 397 que es la seva millor marca personal. En masculí destacar a Aitor Martínez que trenca la barrera dels 500 punts i assoleix marca personal aconseguint 529 punts; Antonio Perera no trova el seu millor dia i suma 433. En aleví femení Judith Teruel dona altre cop mostra les seves condicions dominant la categoría amb 526 punts i series molt regular suman un doble 263 punts. En benjamins Arnau Granero aconseguia 231 punts i Marc Teruel 183. A la categoria dels més petits domina Gerard Teruel 220 punts, millor marca personal.

 En arc compost; Ramón Raluy aconseguia 546 punts. En sénior Eugeni Fernàndez suma 564 punts amb dos series regulars 281/283 millor de la temporada.