Aquest cap de semana  dies 10 i 11 de desembre a la ciutat de Banyoles, va acollir la concentració dels esportistes catalans amb discapacitats física de tir amb arc que va tenir la presencia de quatre esportistes i dos tècnics de Tir Arc Olesa. La concentració va està organitzada per la FCEDF i dirigida per l'entrenador internacional coreà Miyunkwon Park, que  va estar acompanyat per José Javier Ocen -president  de la FCTA– i Francesc  Altarriba –president  de Comitè Tècnic de Base-. També van estar presents Toni Gañet -Director Tècnic- i Joan Valls –Coordinador de tir amb arc- tots dos, de la FCEDF.

Cinc esportistes  amb diferents discapacitats van estar presents, 4 de Tir Arc Olesa; Sergio Llamas, Agustín Cubero, Jesús Valladolid i la femenina Marta Alarcón, conjuntament ambl’arquer Jesús Martínez -Cristianenc-, completa el grup que va poder gaudir de dos intens dies de treball basats en: xerrada técnica iteòricadirigida per Miyunkwon Park.  Es va treballar amb els esportistes per millorar la seva tecnica i adaptan-la a les diferents necesitats propies dels esportistes, fins arribar a la revisió general de material esportiu. Segons Park, en aquesta concentració, ha sigut molt positiva i eficaç ja que el interes i el entusiasme dels participants era immillorable. Aquesta ha sigut la primera de les concentracions, pero es faran de noves per fer el seguiment i noves adaptacions. .
 

La FCTA i FCEDF fa molt  temps que estan treballant conjuntament amb els esportistes amb discapacitat –més de 20 anys- que competeixen junts en les lligues catalanes i diferents campionats estatals. En el tir amb arc nacional,  s’està treballant  en el procés d’integració i s'espera tenir-ho funcionant abans de finalitzar el 2013.

L'integració total  estará regulada per la Real Federació Espanyola de Tir Amb Arc –RFETA-, on a la seva Junta Directiva s'incorporà la vocalia del discapacitat.