Cinc esportistes catalans de la FCEDF, entre ells, – quatre arquers Tir Arc Olesa-  i dos tècnics  van participar aquest cap de setmana en la 2na  concentració de l’esport adaptat de tir amb arc que ha estat controlat per l’entrenador internacional coreà Miyunkwon Park i la psicòloga Eva Molleja.També va estar present Joan Valls, coordinador de tir amb arc FCEDF que va organitzar tota la jornada. Fotografies Jordi Castells.

Després de la 1ra concentració realitzada el mes de desembre a Banyoles, la selecció catalana de tir amb arc adaptat ha  iniciat l’any nou molt forta de cara a la preparació de les dues competicions que hi han acurt termini, el proper 14 de gener a Barcelona campionat de Catalunya de  sala i una setmana després la participació a l’Internacional de sala en Nimes –França- els dies  del 20 al 22 de gener.

La jornada ha sigut molt intensa recuperant les bones sensacions aconseguides fa un mes a  Banyoles  i ara en Hostalets de Pierola, continua la progressió. Exercicis tècnics, ritme de tir i deixades,  van ser els moviments més treballat i per acabar amb correccions del material esportiu. Quatre esportiste de Tir Arc Olesa: Sergio Llamas, Jesús Valladolid, Agustin Cubero i Jordi Julià. Del club Cristianec Jesús Martínez , van ser els esportistes participants.

Després de dinar i en jornada de tarda, va ser el treball psicològic a càrrec d’Eva Molleja, que es van centrar en l’alimentació, com descansar correctament,  lluitar i no donar-se mai per vençut,  van ser els punts principals. Finalitzant la jornada de treball els esportistes s’han carregat de motivació de cara els propers compromisos competitius.