Cap de setmana intens pels esportistes de Tir Arc Olesa que al pavelló esportiu de Bon Pastor -Barcelona- participen al campionat de Catalunya absolut i per discapacitats on s’espera la participació prop de dos-cents arquers. La representació dels arquers de Tir Arc Olesa estarà composta per 23 esportistes, 12 en categories de base i 11 adults.

Sorteig dianes dissabte 14:                               Sorteig dianes diumenge dia 15:En arc recorbat de base: Els infantils Jaume Abayà, Antonio Perera, Aitor Martínez. Les femenines Alba Ubach, Adriana Pla i Mar Granero. En aleví femení Judith Teruel. Categoría benjamí: Arnau Granero i Marc Teruel. En la categoría dels més petits Gerard Teruel.

En sénior masculí Sergio Llamas, Salvador Adrià, Jesús Valladolid, Agustí Cubero, Josep Lluís Amador, Joan Alcoverro i Hèctor Garcia Dorado. En femení Marta Alarcon.

En arc compost: Manel Souto –sènior-, Guillem Figueres –cadet- i Ramon Raluy –infantil.