Al Pavelló de Bon Pastor – Barcelona- va acollir aquest cap de setmana 14 i 15  de gener el campionat de Catalunya absolut i adaptat que va tenir una participació de 193 esportistes on  la representació olesana aconseguia 5 títols de campió. Els Paralímpics Sergio Llamas, Josep Lluís Amador i Marta Alarcón pugen al més alt del podi. En categoria de base Alba Ubach revalida el títol en infantil i Guillem Figueres o fa en cadet en arc compost. Fotos; classificacions.


En arc recorbat paralímpic, destacar les quatre medalles aconseguides pels arquers Tir Arc Olesa que en sènior Sergio Llamas aconseguia la medalla d’or al sumar 511 punts a les sèries  254/257. 3er lloc per Jesús Valladolid que suma 453. Josep Lluís Amador es proclama campió a la categoria veterans a fer un total 495 punts de 236/259 a les dues sèries. Amador en categoria absolut, finalitzava a la fase de classificació en la 2na posició a tan sol 19 punts del primer classificat. El Paralímpic femení Marta Alarcón revalida el seu títol i en la general absoluta es 2na amb 238 punts. En arc compost, Manel Souto finalitza 4r desprès de caure eliminat per la lluita medalla de bronze davant Rebollo per un ajustat 6-5 després d’una fletxa de desempat. Souto a la fase de classificació finalitza 3r de 26 arquers, amb la millor marca 572 punts a les sèries regulars 285/287.  Souto a la fase de classificació finalitza 3r de 26 arquers, amb la millor marca 572 punts a les sèries regulars 285/287.


En les categories de base destacar el triomf d’Alba Ubach que amb els 528 punts es proclama campiona de Catalunya aconseguint aquesta temporada el doblet, a ser guanyadora també de la lliga catalana. En cadet masculí arc compost Guillem Figueres es de nou campió amb 533 punts  També, destacar les medalles d’argent categoria infantil  de Ramon Raluy  que suma 558 punts i es queda a tant sol 8 punts del guanyador. Adriana Pla amb 395 punts es medalla de bronze. En Infantil masculí en arc recorbat, Aitor Martínez manté la seva progressió i amb un excel•lent competició guanya la medalla d’argent amb 520 punts. A 5 punts del seu company de club Jaume Abayà es medalla de bronze. A la categoría aleví femení brillant 2na posició i medalla d’argent Judith Teruel aconseguia 506 punts, mostrant el seu nivell en una gran evolució en la seva tècnica individual.


La resta d’arquers participants, destacar Joan Alcoverro en sènior absolut que va lluitar per la medalla de bronze que al final va caure a la banda de Quiles per 6-2. Alcoverro  a la fase de classificació va ser 5è amb 530 punts. Salvador Adrià acaba 7è amb 525 punts i caure eliminat a ¼ de final. Agustin Cubero finalitza 16 a la general i 4r en Paralímpics.  Els arques de base en infantil Antonio Perera es 5è amb 495 punts. Mar Granero finalitza al 4r lloc amb 350 punts. A la categoria benjamí, va estar molt competitiva i Arnau Granero amb 256 punts es situa 4r,  a tan sol 6 punts del 2n i 3r  classificat que sumen 262 punts cadascun. El també olesà Marc Teruel es 5è amb 227.  A la categoria dels més petits Gerard Teruel finalitza 5è amb 182 punts.