Quatre arquers paralímpics de Tir Arc Olesa i el coordinador de la FCEDF participen el passat cap de setmana 21 i 22 de gener a l’Europpe Internacional de Nimes de tir amb arc en sala. Els nostres esportistes participen integrats dins del l’Internacional absolut, que va tenir una participació de 1010 esportistes. fotos; classificacions;

No ha sigut fàcil pels olesans lluitar entre els millors arquers de nivell mundial que van lluitar en grup de quatre arquers –complicat- perquè a cada tirada es tenien que sortir de la línia de tir i amb 2 minuts de temps els dificultava  situar-se per preparar el tir. Tot i aquestes dificultats, els nostres arquers van saber contrarestar aquest handicap.

En arc recorbat   Sergio Llamas,  finalitza al lloc 207 amb una puntuació de 478 punts. Josep Lluís Amador es situa a tan sol 6 punts de Llamas al lloc  213è. Referent a Jesús Valladolid es, 234è amb 417 punts i  Agustín Cubero es 236è amb 416 punts. El millor va ser Jesús Martínez –Cristianenc- que acaba al lloc 190è amb 498 punts.. En arc compost altre paralímpic, Eugeni Fernández finalitza el 291