Quatre medalles al nacional de tir amb arc adaptat aconseguides pels arquers de Tir Arc Olesa al VIIIè campionat d'Espanya celebrat aquest cap de setmana a Palafrugell on cal destacar la baixa participació degut a les absències d’arquers d’altres autonomies que han fet un flac favor al tir amb arc adaptat. Palafrugell organiza de la mà del Club Esclanyà uns dels millors campionat celebrat dels últims anys. També destacar el suport de la FCTA que en la jornada de diumenge  portan als joves arquers catalans que estan treballant en el programa de tecnificació de la mà de l'entrenador coreà Myiunkwon Park. fotos;

A l’àmbit esportiu la competició es va tenir que modificar per les absències i després dels acords pres entre arquers, organització i la nova coordinadora nacional Irene Cuesta es va decidir fer dues dues fases de classificació, 60 fletxes en jornada de dissabte i repetir dues sèries més en jornada de diumenge.              

A la categoria de peu, l'olesà Sergio Llamas domina aquesta divisió d’arc recorbat amb un total de 1008 punts. En 2na posició altre català i del Tir Arc Olesa Jesús Valladolid es penja la medalla d’argent amb 965  i en 3r lloc l’andalús Carlos Riu guanya la medalla de bronze  amb 961 punt. A l’apartat femení Elionor Morante  –Balears aconseguia la medalla d’or amb 846 punts i lluny de  Morante es situava la nostra represent Marta Alarcon amb 633 punts. En la categoria W1 el campió va ser l’arquer de la comunitat valenciana Juan Bocanegra al sumar 1025 punts. A la categoria de cadires de rodes W2, domini dels catalans,  Jesús Martínez guanya l’or amb 966 punts. La tercera medalla i d’argent  per l'arquer olesà la guanya  Agustí Cubero després de sumar un total 766 punts. En arc compost l’arquer d’Andalusia Francisco Payàn domina aquesta divisió amb una gran marca 1139 punt. A pro del nou campió el català Eugeni Fernàndez assoleix la medalla d’argent amb 1097 punts.

Tres arquers també del nostre club van participar fora del campionat d’Espanya donan suport degut a les absències: Josep Lluís Amador, Domenec Paloma i Màximo Salamanca que van ser guardonats  en aquest campionat. Josep Lluís Amador rebia un reconeixement a la seva trajectòria esportiva. Com també altres arquers que van participar a Stoke Mandeville que es van aconseguir tres places per estar a Londres 2012. Sergio Llamas, també rebia aquest guardó per la seva participació a localitat inglesa.