Al barri de Bon Pastor a Barcelona,  torna a vestir-se de gala els dies 25 i 26 de febrer al Centre Esportiu Municipal reunirá a més de cent arquers i arqueres de categories Cadets i Menors de 14 anys que arriben de 12 autonomies que lluitaran per les primeres places al Vè campionat d’Espanya de tir amb arc que organitza Club Arc Montjuïc. La representació catalana estarà configurada per 25 esportistes femenines i masculines, entre ells 9 olesans, que lluitaran a les diferents categories per estar en llocs de podi. Sorteig dianes;

Els nostres representas de Tir Arc Olesa son: categoria cadets arc recorbat Aitor Martínez i Antonio Perera. En arc compost Guillem Figueres. Categoria Infantil: Jaume Abaya, Alba Ubach, Adriana Pla,  Mar Granero, Judith Teruel. En arc compost Ramon Raluy.

La competició s’inicia el dissabte a les 16h amb les fases de classificació i el diumenge a les 8’30 h les sèries eliminatòries individual a categories arc recorbat i arc compost.