Olesa i al camp de tir amb arc municipal ha sigut protagonista en les jornades intenses de dissabte i diumenge de la mà de l'entrenador coreà Myiunkwon Park que amb Francesc Altarriba ha treballat dos jornades amb una trentena de nois i noies de Catalunya. fotos: + fotos P.Esvertit:

Els joves catalans han gaudit la tecnificació prèvia abans de marxar per participar a la 3ª Lliga Espanyola Cadet i Menors de 14 anys que els dies 24 i 25 de Març tindran els catalans a Comunitat de Navarra. Entre els catalans, quatre olesans: Alba Ubach, recent campiona d'Espanya, Jaume Abayà, medallistes amb Catalunya, Adriana Pla i Ramon Raluy. També han treballat a les jornades els germans Mar i Arnau Granero,  Judith Teruel, Marc Teruel, Antonio Perera, Aitor Martínez, Dicson Diaz i Marc Altarriba.

El dissabte es va treball  amb el 1er. grup, Infantils, Cadets i Júniors
El 2on. grup ho va fer en jornada de diumenge,  Esquirol, Benjamí i Aleví.

Gran motivació pels futurs campions catalans tenir dues jornades treballant sota la mirada de Park que no ha perdut detall per fer les correccions necessaris per treure el màxim rendiment tècnic i físic dels esportistes en període de formació.