Amb una brillant participació de 74 esportistes el municipal de tir amb arc Agustí Valls va acollir el XXXVIè Provincial de Barcelona i XVè Vila d'Olesa on els arquers i arqueres de Tir Arc Olesa aconseguien 10 medalles, 6 primers llocs i 4 medalles d'argent. El campionat es va desenvolupar en dos jornades, de dissabte dia 5 i diumenge dia 6 de Maig. Fotos; Resultats;

El diumenge dia 6 va ser pels sèniors masculí i femení a les modalitats d'arc recorbar i arc compost. Destacar el bon nivell aconseguit pels arquers i arqueres que donen mostre del seu potencial amb marques brillants i eliminatòries molt ajustades. En arc recorbat un fort duel entre Marc Soler i l’olesà Joan Alcoverro en una final digna de tot un campionat, Soler s’imposa a l’olesà en la final molt ajusta ton els sets es descanta per la banda de Soler per sol un punt, el barceloní s’imposa per 6/2 a la final. Tots dos a la fase de classificació demostren ser els més forts: Soler aconseguia 580 punts per els 567 d’Alcoverro. La medalla de bronze va caure de la banda de l’arquer Conrad Guerra –A.Montjuïc, que guanya a l’olesà Miguel Crespo en una brillant eliminatòria que Conrad assolia per 6/2. Altres olesans destacar a Salvador Adrià que en la fase prèvia es situava 3r amb 530 punts, no va tenir sort i a les eliminatòries va caure davant el jove Guerra per 6/0. Agustí Cubero finalitza 10è amb 430 punts i Màximo Salamanca 11è amb 428. Per les femenines la victòria va ser per Patrícia Von Arend 356 i 2n lloc Marina Hernàndez 317, les dues arqueres del club Arc Montjuïc.

En arc compost la victòria va ser  per José Alcazar del club Arc Set, guanya la final a Antoni. M. Gracia –A.Despí- per 143/139. També els dos finalistes demostren la seva categoría a la fase de classificació que dominen per 667 punts per Alcazar i 665 per Gracia. La tercera posició va ser  Santi Prieto –A.Montjuïc- que guanya a José Garcia –A.Despí- 139/130. L’olesà Manel Souto va caure eliminat a ¼ de final de la mà de Prieto per 132/136. Souto va sumar a la fase de classificació 657 punts i es situava darrera d'Alcazar i Gracia. En categoria femenina Carmen Atienza –Conxorxa- va ser la guanyadora amb 623 punts per els 595 d’Anna Floriach –A.Montjuïc-. En veterans femení l’olesana Matilde Teruel es la primera classificada amb 377 punts

En la jornada de dissabte va ser pels arquers de base des d’Esquirols a Cadets, més Veterans, Novells i les divisions d'arc NU, Tradicional, Long-Bow i Estàndard. Destacar en aquesta jornada la brillant participació dels joves olesans que aconseguien estar als primers llocs de les seves categories. En cadet masculí gran triomf d'Antonio Perera amb 443 punts que millora la seva marca personal. 2n lloc també pel l’olesà Aitor Martínez 425 punts i 3ra posició per Roger Hermosilla –Caldes- amb 411. Dicson Diaz per problemes de material li va deixar fora de les medalles al sumar 400 punts. En categoria infantil femení domini de les olesanes amb el brillant triomf d’Adriana Pla, que recupera la confiança amb una bona participació al sumar 532 punts i demostrant la seva millora tècnica,  pels 468 de la gran favorita Alba Ubach. En masculí Jaume Abayà 486 punts assoleix la medalla d’or. En les categories de promoció destacar en Benjamí masculí el gran resultat d’Arnau Granero i Marc Teruel, que milloren les seves marques personals i aconseguien medalla d’or i d’argent amb les puntuacions 307 punts per Arnau i 274 pel Marc. En arc compost Ramon Raluy amb una bona segona sèrie es queda a tan sol 8 punts del seu objectiu i aconsegueix la medalla d’or.