Al municipal de tir amb arc Agustí Valls, es celebra la 4 Jornada de Lliga Local que va tenir un excel·lent dia per la competició destacant Arnau Granero, que a la categoria benjamí, aconseguia amb 317 punts que es nova marca local a la distancia de 12 metres aconseguint una mitjana de 8'80. Resultats. RECORS.

D'altra banda i en arc recorbat, destacar Agustín Cubero que trenca la barrera dels 500 punts a la distancia de 70m al sumar 510 en les dues sèries 236/276 amb una molt bona marca en la segona tanda Cubero va  ser el millor sènior de la jornada. Sergio Llamas suma 467 punts i Maximo Salamanca 3r amb 395. El veterà JL. Amador mantè la seva regularitat amb 546 punts. En categoria cadet Aitor Martínez aconsegueix 388 que després d'un buen inici 221 en la segona sèrie no va trobar les sensacions i va baixar al sumant 188 punts. Les noies Adriana Pla suma 498 punts i Alba Ubach va aprofitar per posar en marxa el nou material i recuperar la confiança. En nois, Jaume Abayà aconseguia 467 punt a les distancies de 50/30 metres

En Arc compost Matilde Teruel suma 471 millorant, les marques de les últimes competicions. L'infantil Ramon Raluy aconseguia 535 punts