No ha sigut propicia la 2a Jornada de Lliga Catalana que s'ha celebrat aquest diumenge a les localitats d'Esclanyà -Girona- i Torrefarrera -Lleida-. Els arquers olesans han patit de valent la climatologia i les marques s'han ajustat a la jornada. El mes positiu, saber competir dels joves a Esclanyà que una setmana abans del campionat d'Espanya han tret moltes i bones sensacions. classificacions: fotos:

En Esclanyà, la pluja ha estat constants a la matinada de la localitat gironina on els joves esportistes han tingut que lluitar per no perdre la concentració on Alba Ubach, Jaume Abayà, Dicson Diaz, Antonio Perera i Aitor Martínez han viscut la seva experiència negativa. Les puntuacions ha sigut el de menys, els més important, les noves experiències tretes per properes competicions. Ara en menys de set dies, a Gandia, tenen el campionat d'Espanya cadet i menors de 14 anys, on l'aprés en Esclanyà podria ser molt positiu.

A la línia de tir en Torrefarrera, el clima ha esta millor, tot i que a la recta final de la jornada la pluja també va ser protagonista. En categoria sènior Agustín Cubero aconseguia estar molt competitiu y va sumar 511 punts a les sèries 243/268. Sergio Llamas que va estar irregular a les primeres 36 fletxes 214 va millorar la segona ronda amb 252 punts per acabar amb466 punts. Maximo Salamanca suma 450 punts en les s`ries regulars 224/226. El veterà Josep Lluís Amador 517 punts que va tenir un frec a frec amb per assolir la primera posició davant  l'arquer de Castedefells, l'olesà Amador ho va dominar per tan sol un punt. En arc compost la veterana Matilde Teruel suma 478 punts -millor marca de la temporada- amb dues sèries 226/252.