Els arquers de Tir Arc Olesa Adriana Pla i Jaume Abayà lluiten per la medalla d'or en Gandia al campionat d'Espanya Menors de 14 anys.

En menors de 14 anys destacar a Jaume Abayà que es va situar a la 6à posició amb 517 punts en les rondes eliminatòries. 1/4 va eliminar al també català a Arnau Peña i en 1/2 final va derrotar al gran favorit per una fletxa de desempat després de 5/5.  En femení Adriana Pla acaba 5na amb 534 punts. Adriana ha tingut molta confiança i guanya les eliminatòries amb clareta. .D'altra banda  Alba Ubach que es 7à amb 494, va cauer elimanda a la primera ronda. En arc compost, Ramon Raluy finalitza 6è amb 516 punts. En cadet masculí Marc Altarriba es queda fora de les eliminatòria on ha acusat la manca de ritme de la competició després d'una llarga preparació tècnica.

Referent a la resta de catalans, destacar en cadet masculí la brillant participació d'Alex Vidal que es 9è amb 589 punt i a Jordi Cubiró 13è amb 581 punts que demà lluitaran en 1/8 de final  per poder entrar estar amb els millors. en femení destacar Gloria Rue  616 punts que es situa en la primera posició. Elena Gómez finalitza 10à amb 546 punts. Marina Vendresca es 13à 477 i Magdalena Tajes 14à amb 458 punts.