Els arquers de Tir Arc Olesa Adriana Pla i Jaume Abayà guanyen medalles de plata al campionat d'Espanya Cadet i Menors que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Gandia. Gloria Rue, arquera de Pardinyes, guanya la medalla d'Or en cadet. Per equips mixte Catalunya suma dues medalles de plata en Menors amb: Arnau Peña i Adriana Pla i en cadets: Gloria Rue i Alex Vidal. fotos: classificacions.

Per la categoría cadet, brillant victòria de Gloria Rue s’imposa en la final a Bea Manso de Castella Lleó en una final molt competitiva amb resultat final 6/4 per la catalana. En la fase de classificació la catalana  va sumar 616 punts i es va situar a la primera posició. En menors de 14 anys i a la fase de classificació Jaume Abayà es va situar a la 6à posició amb 517 punts. En la 2 jornada i a les rondes eliminatòries en 1/4 de final va eliminar al també català a Arnau Peña. En 1/2 final va derrotar al gran favorit el balear Zoel, on una fletxa de desempat després de 5/5 va ser per l'olesà 10/8. A la gran final el gallec Gabriel Galante s’imposa per 7/3.  En femení Adriana Pla acaba 5na amb 534 punts. Adriana ha tingut molta confiança i guanya les eliminatòries amb claretat. En la gran final Adriana no pot amb la madrilenya Monica Galisteo que s’imposa per 6/2. D'altra banda  Alba Ubach va ser 7à amb 494, va caure elimanda a la primera ronda. Alba va saber competir i treure el millor, tot i tenir problemes de material. En arc compost l'olesà Ramon Raluy finalitza 6è amb 516 punts.

Referent a la resta de catalans, destacar en femení Elena Gómez finalitza 10à amb 546 punts. Marina Vendresca es 13à 477 i Magdalena Tajes 14à amb 458 punts. Les catalanes van ser eliminades a 1/8 de final. En  masculí, a la fase de classificació el millor va ser Alex Vidal que es 9è amb 589 punt. Jordi Cubiró 13è amb 581 punts, tots dos van caure eliminats a la primera ronda. Conrad Guerra finalitza 18è amb 558 punts. Roger Hermosilla 24è 458. 28è Aleix Bonet i 29è  Marc Altarriba.