Els arquers de Tir Arc Olesa, Joan Alcoverro domina la categoria sènior i Agustín Cubero el paralímpic, guanyen 1er Trofeu Sant Joan Depí. En paralímpic el podi ha sigut totalment olesà amb  Sergio Llamas com 2n i 3r  Maximo Salamanca. Fotos: Resultats.

D'altra banda a Lleida ha estat concentrats en doble jornada de dissabte i diumenge els arquers de base de Catalunya sota la mirada de l’entrenador corea Parck. Els olesans Marc Altarriba i Aitor Martínez amb els seus companys de club Jaume Abayà i les noies  Alba Ubach i Adriana Pla. Ha la concentració han estat més d'una trentena de joves esportistes. Millores de material, treball de tecnificació i pscològic han sigut els exercicis bàsics del cap de setmana.

En Barcelona es va disputat al 6à jornada del Roung 900 que organitza CA. Montjuïc,  a les distancies de 60/50/40 metres. Miguel Crespo finalitza com a 1er classificat a la categoria de 700 amb una puntuació de 792 i en les sèries 252/268/272. Crespo es queda a tan sol 8 vuits d’assolir la marca 800, que ho te molt a prop en la propera jornada.

Per acabar, aquest cap de semana al camp de tir municipal s’ha portat a terme la 3ra jornada del curs d’iniciació que acabarà el proper cap de setmana. Roc Rubio, Marta i Raúl Crespo amb els adults Pere Arevàlo i Cristian Gómez ja comencen a dominar la técnica del tir amb arc. Fotos.