Aquest diumenge ha finalitzat el 3er Curs d'Iniciació que ha tingut cinc participants que avui han rebut de les mans del president del club Francesc Altarriba els Diplomes que els reconèix que han superat les proves del tir amb arc bàsic. Raúl i Marta Crespo, Roc Rubio, Pere Arevàlo i Cristian Gómez. Fotos del curs.

Avui en la jornada de cloenda del curs, entre altres moviments tècnics, acaben amb 18 llanzaments de fletxes competitives i han dominat la fulla de puntuació. Per acabar, llançaments a trencar els globos a  servit per acomiadar el curs amb brillants sensacions de les 10 hores de practiques. Francec Altarriba, presdient Tir Arc Olesa, felicita als cursellistes per la seva aptitud i els convida a continuar en el tir amb arc on cada dia rebran i conèixeran noves sensacions d'aquesta modalitat esportiva quels faran gaudir d'aquest esport.