La capital ilerdense de Lleida sota l'organització del Cub Pardinyes es celebra el Gran Premi Internacional Ciutat de Lleida. La particiació d'els nostres, Sergio Llamas 498 punts i Agustí Cubero 476. La forta calor propicia marques per sota dels seus nivells. Fotos: Resultats:

En arc recorbat amb una brillan participació de més d'un centenar d'esportistes, 60è Sergio Llamas i 80è Agustí Cubero participen a la distancia de 70 metres. Sergio a la primera sèria aconseguia sumar 258 punts i després del descans en la segona va estar per sota del seu nivell i suma 240 punts que li allunya de  la primera 36 fletxes. Referent a Agustí les dues sèries van estar equilibrades, peró també per sota del que Agustí esperav. La for calor i no moure de la línia de tir va desidratar al nostre representant aconseguint 244/232 punts a les sèries.

D'altra banda,