l'Olesà Francesc Altarriba Garcia, es proclama nou president de la Federació Catalana de Tir Amb Arc, Altarriba substituiex a Josep Javier Océn que ha sigut president durant els últims vuit anys.

Altarriba, ha sigut fins ara president del Tir Arc Olesa i al mateix temps, el president del Comitè de Tecnificació del esport de Base en la FCTA, on ha realitzat una brillant gestió. Ha sigut arquer d’alt nivell arribant a ser integrant de la selecció espanyola i Campió d'Espanya en la modalitat d’arc compost.

Prioritats:

Els clubs tindran una part activa en la decisió de les estratègies mitjançant una primera fase on s'establiran reunions amb la Federació, i així tenir coneixement de les necessitats per a poder actuar de forma mes objectiva i eficaç en un clima de mútua col·laboració i seguint un pla de millora contínua. 

 

Objectius:

v  Facilitar cursets a les escoles en horaris extra escolars

v  Promoure competicions de Tir amb arc a nivell escolar, local i provincial.

v  Aconseguir que sigui un esport curricular.

v  Localitzar i fitxar noves promeses.

v  Potenciar la presència de les nostres Seleccions Catalanes incidint en la projecció estatal i internacional.