Amb una bon dia per la practicade tir amb arc el Tir Arc Olesa organitza amb la FCTA el Vè  Catalunya Cadet i Menors de 14 Anys que ha tingut la participación final de 27 arquers i arqueres on els joves esportistes de Tir Arc Olesa sumen set medalles, 3 d’Or, 2 de plata i dues de bronze. Al lliurament de medalles destacar la presencia del regidor d’Esports Pere Oleart, Francesc  Altarriba -presidente FCTA-  i Salvador Adrià -president TA. Olesa-. Fotos; resultats:

En arc recorbat cadet destacar la bona competició amb bon nivell destacant al nou campió de Catalunya Conrad Guerra –Arc Montjuïc-, ques’imposaa la final a l’arquer de Pardinyes per 6/0. Guerra aconseguia a la fase de classificació 589 punts. La lluita per la medalla de bronze va estar present Dicson Lugo que guanya a Albert Rojas del club -Torrefarrera- en una bonica eliminatoria que va caure del costat de l’arquer Tir Arc Olesa, per 6/2. Aitor Martínez va caure eliminat davant el seu company d'equip Dicson per 2/6. Marc Altarriba cau elimnat davant Rojas en una ajustada eliminatoria  que es va decidir en una fletxa dedesempat. En categoria Infantil femení Adriana Pla domina la categoría i es proclama nova campiona de Catalunya a sumar 529 punts, 2na classificada Elena Fuentes – TAU- 452 i 3re Laia Marimon –Torrefarrera- 349 punts. En nois, campió Arnau Peña –Montjuïc- 570 punts, 2n Jaume Abayà –Olesa- 483 i 3r Ramesh Forcadell –Figueres- 376 punts. Categoria aleví femení Maria Pitarch –TAU- es la nova campiona amb 502 punts, 2na l’olesana Judith Teruel 478 i 3ra Candela Abella –TAU- 427 punts. En benjamins l’arquer olesà Arnau Granero es el nou campió de Catalunya al sumar 328 punts, que es la seva millor marca personal, 2n Josep Marimon –Torrefarrera- 322 i 3r altre olesà, Marc Teruel que suma 259 punts. En la categoría del més petits Gerard Teruel nou campió amb 273 punts, 2n altre olesà quedebutavaa la competició Raúl Crespo amb 228 punts i 3r Marc Pitarch –TAU- 226 punts. En femení Iris Pana guanya amb 151 punts. En Arc Compost Adrian Puig –Montjuïc- es el nou campió amb 557 punts