La ciutat de Chilana -Cadis- ha organitzat el LXVIII campionat d'Espanya Absolut i el XLI de Discapacitats que per primer cop ha sigut integrat. Els arques de Tir Arc Olesa Para-Archery logran la tercera posició a les seves categories Sergio Llamas a la de peu i Agustín Cubero en cadires de rodes. Altre català Eugeni Fernandez es bronze en compost. Fotos:

Els arquers de Tir Arc Olesa finalitzen la fase de classificació entre els primers seixanta arquers que  va permetre passar a la ronda d'eliminatòries. Sergio Llamas suma 524 punts i a les sèries 263/255, per 495 d'Agustín Cubero 232/263. Tots dos van caure eliminat a 1/32 de final pels arquers madrilenys,  Llamas per 6/2 i Agustí 0/6. Altre arquer discapacitat Eugeni Fernàndez -Cristianenc- guanya la medalla de bronze en arc compost amb 623 punts. Fernàndez va eliminar a l’aragonés Grassa 130/137 en 1/32 de final. A 1/16 de final i cau derrotat davant Lopez -Madrid- 131/146 i finalitzant entre els 17es millors absoluts.

El podi Para-Archery categoria Cadires de Rodes 1er José Manuel Marin -Andalucia-, 2n Manuel Candela -València- i 3r Agustí Cubero -Catalunya-.  Categoria de Peu: Juan Miguel Zarzuela campió -Andalusia- 2n Julian Gregorio _-Andalusia- i 3r Sergio Llamas -Catalunya-. En arc compost, 1er Francisco Payan -Andalusia- 2n Guillermo Rodríguez -Galicia- i 3er Eugeni Fernàndez -Catalunya- En femení Carmén Rubio -Navarra- i Anne Miren Alberdi -Pais Basc-.