Aquest dissabte 22 de setembre ha finalitzat el curs d'Iniciació que va començar l'1 de setembre. Després de 10 hores de formació onze nou esportistes rebien de mans de Francesc Altarriba -President de la Federació Catalana de Tir Amb Arc- els diplomes que els consoliden haver superat les proves de formació. fotos:

El director del curs ha sigut Josep Lluís Amador amb els monitors: Salvador Adrià, Marc Altarriba, Dicson Díaz, Mar Granero i Antonio Perera. Els nous esportistes han dominat les tècniques bàsiques de posició, la seguretat, el reglament format de competició, dominar la fulla de puntuació i el domini del visor.

Maria Teresa Campos Sarroca, Pascual Aguilar Ordoñez, Clàudia Torreglosa Fusalva, Carlos Alcazar Peñalver, Nil Saumell Palacios, Aitor Bautista Heredia, Emma Cànovas Cascante, Clara Soberbio Cases, David Garcia Miranda i els germans Martí i Didac Lorente Sànchez.