Amb una brillant participació  de 98 esportistes i la pluja com la gran protagonista negativa, el Club Arc Pardinyes organitza el XX Trofeu de Lleida amb 3 joves olesans presents, en infantil, Adriana Pla es la guanyadora i en masculí Jaume Abayà es segon. Dicson Diaz en cadet es 4r classificat.

En la categoria infantil destacar la victòria d'Adriana Pla que suma 525 punts a les  distancies de 40/30 metres on va sumar 235/290 a les sèries i aconseguia dominar la seva categoria. En masculí Jaume Abayà es queda a sol 13 punts del primer classificat Arnau Peña, demostrant l'arquer de Finques Olesa que està en la bona línia de progressió. Abayà acaba amb 512 punts a les distancies de 50/30 metres i a les sèries aconseguia 235/277.

En categoria cadet Dicson Diaz va acusar la pluja que no li va permetre competir a les distancies llargues 70/60 metres i si ho feia a les distancies curtes de 50/30 metres on aconseguia 415 punts.