Palafrugell –Girona-  i Torrefarera –Lleida- organitzen la primera jornada de lliga catalana que ha tingut la participació per sobre dels 130 arquers, entre ells, els olesans amb 14 esportistes, – 9 arquers/es de base i 5 sèniors-. En Palafrugell la lliga catalana va tenir també premis als tres millors per cada categoria on els olesans es porten 7 guardons, 3 primers llocs,  dos segons i dos tercers.Fotos:

En arc recorbat de base han estat les millors resultats pels arquers de Tir Arc Olesa, en cadet femení Ariana Pla amb 471 punts es la guanyadora. En infantil Mar Granero fa el propi amb 498 punts i en arc compost cadet Ramon Raluy guanya amb524 punts. Els segons llocs son per el més petit Roc Rubio que suma 196 punts i en benjamins Arnau Granero 260 punts. En cadet masculí Jaume Abayà es tercer 485 punt. En sénior arc compost Manel Souto finalitza 3r amb una bona marca 563 punts i a tan sol 2 punts del segon classificat. També destacar el debut d’Alejandro Fernàndez en arc tradicional que es queda a les portes del tercer lloc a l’aconseguir 156 punts, -a 14 punts del tercer lloc-. Resta d’arquers  de Tir Arc Olesa en Torrefarrera,  en arc recorbat sénior masculí Sergio Llamas acaba amb 503 punts i en femení Marta Alarcon va fer 223 punts. En arc compost Basili Garcia.

D'altra banda, des de l'1 fins el 4 de novembre estaran concentrats al CAR de Sant Cugat 5 esportistes del nostre club: Adriana Pla, Mar Granero Judith Teruel. Els nois; Jaume Abayà i Dicson Diaz.