Terrassa i al pavelló de Can Jofresa va acollir la 2ª Jornada de Sala de Lliga Catalana que es celebra en dos jornades, dissabte i diumenge, que en la jornada de dissabte van competir 15 joves arquers Tir Arc Olesa que han donat mostra del seu potencial dominant a les categories on cal destacar els debuts de Clara Soberbio i Raul Crespo que guanyen a la categoria del més petits i Adriana Pla en cadet. Manel Souto acaba 3r en sènior  arc compost .Fotos. Resultats. Class. Lliga Catalana.

Destacar a la categoria de joves arquers la participació de 15 arquer i arqueres que participen des de  categories esquirols fins a cadets, destacant les victòries de Raul Crespo que debuta en una competició amb la gran marca de 264 punts a la distancia de 12 m.  2n lloc Gerard Teruel amb 231 punts i en 3r lloc Roc Rubio que te una gran projecció millorant la seva marca personal en més de 40 punts al sumar 230 punts. Altra guanyadora Clara Soberbio a la mateixa categoria suma 174 punts en el seu debut. En categoria benjamí Arnau Granero acaba 2n amb 263 punts i molt aprop Marc Teruel 257 que mostra les seves condicions. En Aleví femení Judith Teruel domina la categoria amb 521 punts en dues series molt regulars 259/263 a les distancies de 18 m. En categoria infantil els debutants Carlos Alcazar sorprenc amb una bona capacitat de concentració i de tècnica al sumar en el seu debut 468 punts. Aitor Bautista amb problemes de material va tenir molt bones sèries que degut al material li va fer perdre un xic la confiança.  La femenina Mar Granero millora molt la seva tècnica i suma 505 punts que es la seva millor marca personal. En categoria cadet femení Adriana Pla en la seva línia ascendent suma dues sèries de 240 punts amb un total de 480 i mostra a Terrassa ser la millor de la categoria. En masculí gran competició d'Antonio Perera que suma 507 punts. Seguit de Dicson Diaz 469 punts i Aitor Martínez que no va trobar les bones sensacions i va tenir que lluitar molt per no perdre la concentració. En arc compost Ramon Raluy mante la seva progressió en els seus canvis de tècnica recuperant la confiança i suma 516 punts.

En sènior recorbar el millor va ser Miguel Crespo que acaba 6à amb 516 punts. 11è es Sergio Llamas 471. La femenina Marta Alarcon es 2na amb 253 punts. En arc compost Manel Souto finalitza 3r amb 567 punts en les sèries 281/286