A l'Estació del Nord de Barcelona i sota l'organització del club Arc Montjuïc es celebra la 4ta i última jornada de lliga catalana de sala amb una participació de 103 arquers, entre ells, dinou esportistes Tir Arc Olesa, destacant les  millors marques personals d'Adriana Pla, Clara Soberbio i Basili Garcia. Fotos: resultats. Clasificació Final Lliga Catalana.

Fer menció especial en arc recorbat als esportistes de base que han donat la cara aconseguint marques de gran nivell. Els més petits destacar a Raül Crespo que suma 270 punts, 2n Gerard Teruel 262 i Roc Rubio 188. En femení brillant i millor marca personal de Clara Soberbio suma 243 punts. En benjamí Arnau Granero també assoleix 270 punts competint a bon nivell. 2n Marc Teruel 249. En aleví femení, tot i tenir problemes de material Judith Teruel es la millor amb 495 punts. En masculí Bran Rodríguez suma 466 i Nil Saumell 445. A la categoria infantil Mar Granero trenca la barrera del 500 punts assolint 502. Altre destacat millorant la seva MP es Aitor Bautista que suma 474 punts. Carlos Alcazar no te el seu millor dia i finalitza amb 455 punts. En categoria cadet destacar la millor marca personal d'Adriana Pla que assoleix 501 punts. En masculí Jaume Abayà 488 i Dicson Diaz 461. En sèniors, tot i no tenir un bon inici  Salvador Adrian acaba amb 528 punts i es segon classificat i Sergio Llamas suma 499. La femenina Marta Alarcon aconseguia 325 punts.

En arc compost, Basili Garcia estableix com millor marca personal els 564 punts, millorant en 10 l'anterior marca. El arquer de categoria infantil Ramon Raluy suma 510 punts.