Desprésde quatre jornades disputades finallitza la Lliga Catalana de Sala amb 11 medalles pels esportistes Tir Arc Olesa, que guanyen 3 medalles d’Or, Judith Teruel, Raül Crespo i Ramon Raluy,  més 3 de plata  i 5 medalles de bronze. Final Lliga Catalana.

En arc recorbat categoria Esquirol, destacar al guanyador Raül Crespo, que suma 788 puntsmostranten aquesta categoria la seva superiorita i es proclama campió. Altre destacat en aquesta categoria  Gerard Teruel, es medalla de plata amb 717 punts. Referent a Roc Rubio es 7è amb 632. Altra destacada es la noia Clara Soberbio que suma 417 punts i finalitza 2na i guanya la medalla de plata. En categoria benjamí, Arnau Granero es queda a sol 9 punts de la medalla de bronze al sumar 797 punts. Marc Teruel es 5è amb 735.

En categoria Aleví femení Judith Teruel es la guanyadora al sumar 1537 punts, mostrant Judith el seu potencial. Referent als nois, Nil Saumell, es fa amb la medalla de bronze a la mateixa categoria aconseguint 907 punts. L’altre arquer Bran Rodriguez es 5è classificat.

En categoria infantil masculí Carlos Alcazar guanya la medalla de plata aconseguint sumar 1423 punts. Altre medalla de bronze es per Aitor Bautista que té un gran final i acaba amb 1239 punts. En femení, destacar Mar Granero que ha estat molt regular fins l’última jornada que tenia opción del segon lloc, al final, Mar guanya la medalla de bronze amb 1505 punts.

A la categoria cadet destacar la medalla de bronze Adriana Pla, que tot i ser infantil participa a la superior categoria, Adriana suma 1454 punts superant-se a cada dia més a cada jornada. La resta de companys: Jaume Abayà es 5è, 7è Dicson Diaz, 10è Aitor Martínez, 13è Antonio Perera.

En arc compost destacar la medalla d’Or, en cadet masculí, per Ramon Raluy que domina la Lliga amb 1550 punts mostrant el seu nivel. El sènior Manel Souto es medalla de bronze amb una gran marca 1700 punts

Els sèniors en arc recorbat el millor ha estat Salvador Adrian que acaba 6è amb 1575 punts i 11è Sergio Llamas. La femenina Marta Alarcón es 6à amb 915 punts