Olesa de Montserrat ha acollit al municipal de tir amb arc des de les 9:30 hores, la primera concentració dels arquers de Catalunya que ha dirigit com entrenador el català Lluís Culí, que s'ha fet càrrec de la responsabilitat que va deixat míster Park -entrenador corea-. Vint-i-cinc esportistes, entre ells, cinc olesans, van participar en Olesa. Fotos.

Amb la presentació oficial del nou projecte català va obrir el discurs l'olesà Francesc Altarriba, president de la Federació Catalana de Tir Amb Arc- que entre altres coses, fa menció a l'esforç que esta realitzant la FCTA que en un any de rebaixes continua mantenint aquest important projecte del tir amb arc català dirigit a la base. Implicació, responsabilitat i motivació va demanar Altarriba als pares, esportistes i entrenadors, que entre tots podem fer viable aquest projecte. Acte seguit, es va fer la presenctació oficial de l'equip tècnic de la FCTA amb Santi Cuello, Paco Gómez, Aleix Morilla, Jordi Marriezcurrena, Carlos Gonzalez i Lluís Culí amb la responsabilitat com entrenador català.

Després de les presentació del grup de treball de la FCTA es van fer els primers entrenaments de Lluís Culí, que va conèixer individualment a cada esportistes per fer un treball amb els seus entrenadors. Culí va reunir al grup d'arquers júnior mentres la resta exercia practiques de tir al municipal a olesà. Després toca el torn als cadet i infantils per acaba la primera sessió al voltat de les 14 hores.