Destacar la brillant competició dels arquers Tir Arc Olesa al català de sala celebrat a Castellar del Vallés on amb aconseguit 11 medalles, 3 d'or, 6 de plata i 2 de bronze ha sigut el "boti" dels olesans. classificacions: fotos

La localitat de Castellar del Vallés, en l’espai  Tolrà,  rep sota l’organització de la FCTA la XLVIè Campionat de Catalunya i VIè Campionat Para-Archery, que ha tingut la major participació de l’historia, -en tan sol una jornada-, amb192 esportistes que proclamen a vint-i-sis nous campions de Catalunya. El president i olesà Francesc Altarriba –FCTA-  amb membres de la Junta Directiva i amb Josep Giménez president FCEDF- van fer el lliuraments de premis.

Destacar les 3 medalles d'or aconseguides en arc recorbat, Sergio Llamas en el campionat Para-Archery al sumar 490 punts i acabar 9è a la general absoluta. També Marta Alarcón es la campiona amb 346 punts, Marta acaba quarta de la general i es queda a tan sol  8 punts de la medalla de bronze a l'absolut. Agustin Cubero en el Para-Archery es medalla de plata amb 425 punts i finalitza 12è a la general abosult. Altres dels destacats, Carlos Alcazar que a la categoria Infantil es proclama campió amb la seva millor marca personal  533 punts. En femení Mar Granero es medalla de plata amb 502 punts. Al segon lloc altre olesà Aitor Bautista que també millora la marca personal i suma 493 punts. En categoria dels més petits Raül Crespo es el nou  campió de Catalunya amb 268 punts mantenint la seva regularitat. En categoria cadet Adriana Pla es 2na amb amb 450 punts. Jaume Abayà es bronze al guanyar per 6-2 a Roger Hermosillas -Caldes-. En Aleví masculí Nil Saumell es medalla de plata realitzant un brillant competició amb marca personal 502 punts. en aquesta categoria Bran Rodriguez es queda a sol  6 punts de la medalla de bronze. En benjamí, Arnau Granero amb una magnifica marca 268 punts es medalla de bronze. En aquesta categoria Marc Teruel es 7è amb 186 punts i Joan Molina que debuta com arquer es 8è amb 176. En la categoria dels més petits destacar la participació de Clara Soberbio que assoleix la medalla de plata amb 228 punts, a sol 11 punts de la campiona, l'olesana va tenir un bonic frec a frec per la lluita pel títol amb l'arquera de Tarragona, Iria Pana. En nens, acaben empatats a 227 punts Roc Rubio i Gerard Teruel. En arc compost cadet  Ramon Raluy va estar lluny de la seva marca propiciat pels problemes de material i conseguia la medalla de bronze al sumar 453 punts.

La resta de companys, en sènior masculí Salvador Adrian acaba 7è de la general. En cadet masculí Dicson Diaz es 6è. En infantil Joel Amores es 4r amb 342 punts. En aleví femení Judith Teruel també es 4ta  amb 488 punts i es queda a sol 8 de la medalla de bronze. En categoria de Novell, altre arquer que debuta Juan Luis Molina que es 8è amb la brillant marca de 522 punts.