Aquest divendres dia 22 de febrer, per la tarda, surten cap la ciutat d'Olite -Navarra- els sis representants Tir Arc Olesa i a més, el grup de 12 catalans que participen al VIè Campionat d’Espanya Cadets i Menors de 14 anys. Els arquers i arqueres del TA.Olesa son: Adriana Pla, Mar Granero, Jaume Abayà, Carlos Alcazar i Ramon Raluy en cadets. Judtith Teruel en la categoria de menors. SORTEIG DIANES.

Al front de l’expedició Paco Gómez -Coordinador –PCB- i  Lluís Culí com entrenador. Els 18 esportistes catalans, 10 nois i 8 noies, surten amb la motxilla carregada de motivacions. La participació molt a prop dels 100 participants que representen a 13 comunitats autonòmiques. El dissabte 23 es farà la fase de classificació i en jornada de diumenge 24 les corresponents eliminatòries on sortiran els nous campions.

Per Catalunya participen en categoria cadet: Jaume Abayà, Carlos Alcazar, Arnau Bonet, Jordi Cubiró, Roger Hermosilla, Arnau Peña, Albert Rojas i Alex Vidal. En arc compost: Ramon Raluy. En noies: Adriana Pla, Mar Granero, Magdalena Tajes i Marina Ventresca. En categoria menors de 14 anys homes: Juan Àngel Martínez. En femení: Elena Fuentes, Laia Marimon, Ruth Recasens i Judith Teruel.