En cadet individual destacar a Jordi Cubiró que es doble medallista, en individual i per autonomies. Els olesans destacar Ramon Raluy, en arc compost,  es 2n en aquesta divisió amb 509 punts. Altres destacats:  Adriana Pla, es la millor catalana  classificada en cadets. Judith Teruel ho fa en menor, guanyant una eliminatòria. Destacar el debut de Carlos Alcazar que va caure davant el subcampió per un ajustat 6/4. Jaume Abayà i Mar Granero no pasen de la primera ronda. Classificacions: fotos.

  

                                                                                                                  Per autonomies Catalunya es 3ra amb: Jordi Cubiró, Arnau Bonet i Arnau Peña, sumen 1586 punts i aconseguien la medalla de bronze. Balears amb 1654 i Madrid amb 1652 configuren el podi per autonomies. En categoria Menors finalitzen 7es amb: Elena Fuentes, Ruth Recasens i Judith Teruel amb 1553 punts.

En categories menor 14 anys, destacar la catalana  Elena Fuentes  es va quedar a la porta de  la medalla de bronze per una fletxa de desempat després d'empatar a 5 punts davant l’asturiana González. El 10 de González pel 9 de la catalana decisiu pel bronze.

La resta de catalans en arc recorbat es van situar al lloc 17è: Jaume Abayà , Carlos Alcazar,  Roger Hermosillas, Arnau Peña i  Albert Rojas. En noies es situen al 9à posición  Adriana Pla, Marina Vendresca,  Magdalena Tajes.  Mar Granero es 17à. En menors femení acaben 9è lloc: Ruth Recasens, Laia Marimón i Judith Teruel. En nois: Juan Àngel Martínez finalitza 17è.