Aquest diumenge dia 17 de març, Tir Arc Olesa ha diplomat a 10 nou esportistes que han assolit  dominar la tècnica, normes de seguretat i reglamentació a llarg de les 10 hores de formació d'iniciació al tir amb arc. Salvador Adrian, president TAO va agrair als cursetistes la confiança que amb tingut que el nostre club ha estat elegit per la seva formació con arquers. Fotos.

També va agrair la col·laboració del monitors i: Marc Altarriba,Alba Ubach, Dicson Diaz i Aitor Martínez i el suport dels companys de Junta Directiva Roser Taravilla i Carlos Pla, com la presència de  Francesc Altarriva, president FCTA i Josep Lluís Amador com a Director Esportiu van lliurar els diplomes als 10 arquers i arqueres: Izan Vega Rojas, Aina Pla, Miquel Graell, Erik Pardo, Oriol Cuevas, Daniel Pascual, Guifre Romero, Pep Sole, Ramon Algarte i Joan Miquel Graell.