Amb la participació de deu cursetistes, Tir Arc Olesa no para de formar a nous arquers i arqueres que el dia de demà passejaran amb orgull el nom del club i de la localitat d'Olesa. Destacar la presencia de Francesc Altarriba, president de la FCTA,  que va valorar la iniciativa del club en realitzar els cursos d'iniciació i va animar als participants que el tir amb arc els pot enganxar a ser un esport de grans sensacions. El president del club Salvador Adrian, dona la benvinguda als nous cursetistes presenta al director del curs Josep Lluís Amador i als monitors: Alba Ubach, Marc Altarriba, Aitor Martínez i Dicson Diaz. Fotos.

Els participants, quatre adults i 6 joves de 8 a 10 anys, han tingut les primeres orientacions teòriques, van conèixer part de les obligacions que aniran coneixent ha llarg del curs  i primeres observacions tècniques. Després del descans, els nous cursetistes van sentir les sensacions dels llançaments de les primeres fletxes. Finalitzant la primeres sessió que ha tingut una jornada intensa de 2 hores.

El proper cap de setmana dissabte i diumenge 9 i 10 de març gaudiran de la segona i tercera jornada.