La ciutat de Lleida rebia la XXà edició del Ciutat de Lleida amb la participació de dos arquers paralímpics que també lluitaven per aconseguir ranking internacional. Sergio Llamas i Agustí Cubero. Fotos: resultats.

Amb una forta calor  i molta humitat amb una participació de 224 esportistes el Club Arquers Pardinyes organitza la XXà Ciutat de Lleida, 2na jornada de lliga nacional per equips i ranking classificatori pels arquers Para-Archery que intenten guanyar plaça pel mundial del més de novembre en Bangkok. Sergio Llamas amb dos series regulars 257/255 a les distancies de 70 metres va sumar un total de 512 punts mostren les seves credencials que ha de superar aquestes marques en els propers classificatoris dia 7 de juliol a Terrassa campionat de Catalunya i 21 i 22 a Cambrils al campionat d'Espanya, si millora aquesta marca podrà ser un bon candidat a estar en novembre a Bangkok.

Referent Agustí Cubero, després d'una bona sèrie inicial que suma 268 punts a la segona sèrie no pot mantenir el ritme i la forta calor va ser el seu pitjor enemic i va sumar tan sol 225 punts amb un total final de 489 punts..