Aquest diumenge ha finalitzat el 3er curs d'iniciació al tir amb arc que ha tingut 10 nous cursetistes que després de cinc jornades i 10 hores amb obtingut el diploma que els acredita la seva formació com arquers. Fotos.

El lliurament de diplomes a estat a càrrec del Francesc Altarriba -president- de la Federació Catalana de Tir Amb Arc felicita als cursetiste i espera que la força d'aquest curset lis donin energies per continuar experimentant aquest explendi export, i que aviat, aquestes sensacion siguin en el pla competictiu.

El director del curs Josep Lluís Amador, ha felicitat als cursetistes per la seva capacitat d'aprendre i dominar les facetes del tir amb arc i que espera a partir d'aquest moment donar en cara més força a l nostre club amb les seves aportacions com a soci i com esportista. També va agrair als monitors de club la seva aportació i que ha estat acompanyat amb: Marc Altarriba, Dicson Diaz, Aitor Martínez i Mar Granero. El proper curs està previst al mes de setembre.